Enkel och billig hemsida för företag

Behöver du en enkel och billig hemsida som samtidigt ser professionell och säljande ut? Vill du kunna uppdatera din hemsida enkelt och smidigt utan att kunna någonting om html-kod? Tillsammans med BigVoice Media erbjuder vi nu en möjlighet för företag att skaffa en hemsida till ett fast lågt pris.

Klicka på bilden till höger för att se priser och vad som ingår när du köper hemsida från oss.

Hemsida till fast lågt pris

I priset ingår allt som behövs för att du ska få en snygg hemsida till ditt företag.

Trygghetsgaranti

Känn dig trygg, vi gör allt åt dig. Design, installation, utbildning och drift ingår och du behöver inte kunna något innan.

Hemsida som säljer!

Du får en hemsida som har den design och de funktioner som gör den säljande och inbjudande. Se fram mot många nya kundkontakter!


`

En billig hemsida som ger en professionell effekt

Dina kunder letar efter dig på nätet och när de kommer till din hemsida är det viktigt att de får vad de vill ha. Med en hemsida från Vinnarskalle reklambyrå blir dina besökare till kunder och dina befintliga kunder får den service de efterfrågar. Ta kontakt med oss idag för att få veta mer.

Hemsida

Våra hemsidepaket ger dig en bra start på din närvaro på nätet. Det är en billig hemsida för de företag som inte har möjlighet att lägga stora resurser på en hemsida men som samtidigt behöver en för sin verksamhet. Grundpaketet börjar så lågt som 9990 kr och kan därefter anpassas efter din verksamhet, dina behov och din plånbok.

Detta ingår alltid i ditt hemsidepaket:

Lättanvänt CMS (uppdateringsverktyg)
Minst 2 sidor som byggs av oss
Obegränsat antal sidor
Support
Obegränsat utrymme
Unik design
Bra struktur för SEO
Snyggt bildspel
Kontaktsida med formulär
Säljande design

Tilläggstjänster

Logotyp

Vi hjälper dig att skapa en snygg och professionell företagslogotyp. Välj mellan tre olika nivåer och prisklasser – alltid till fast pris!

Detta ingår:

Logopaket
Small
Medium
Large
Enkel textlogotyp
Avancerad textlogotyp
Avancerad logotyp med text och symbol
Antal korrektur
1
3
10
Pris
1495:-
2495:-
3995:-

Besöksanalys

Din hemsida ansluts till marknadens mest kraftfulla analysverktyg Analytics och får du specialutformade rapporter skickade till dig enligt det intervall som är lämpligt. Ger dig möjligheten att enkelt analysera din hemsidas besökare och tillsammans med oss göra hemsidan ännu bättre.

Detta ingår:

Installation av spårning
Koppling mot Analytics
Analys av rapportbehov
Automatiska rapporter
Avstämning kvartalsvis
Analysmöte halvårsvis

E-post

Snygga e-postadresser gör ditt företag bättre! Dina kunder kommer enkelt att kunna kontakta dig och strukturen gör det enklare för kunden att hitta rätt person.

Detta ingår:

Upprättande av Apps-konto
100 e-postadresser
Nya adresser på begäran
Åtkomst överallt
25 GB utrymme
Telefonsupport

SEM – Sökmotormarknadsföring

Syns du när dina kunder letar efter dina tjänster? 71 % använder sig av en sökmotor för att hitta information innan ett köp av en tjänst eller produkt, har du råd att inte synas där då? Vi hjälper dig att effektivt synas på världens största sökmotor Google och nå ut till potentiella kunder där.

Dessa tjänster finns:

Sökordsanalys
SEO – Sökmotoroptimering
Annonsering på Google
Annonsering på Bing

Google+

Googles eget sociala nätverk har över 170 miljoner användare och är ett måste om du vill engagera dina kunder och få dem att dela med sig av sina upplevelser av ditt företag. Vi hjälper dig att komma igång och ger ditt företag en väldesignad profil med det rätta utseendet som attraherar kunder.

Detta ingår:

Upprättande av konto på Google+
Design av presentation
Anpassad logotyp för Google+
Uppstartsmöte med utbildning
E-postsupport
Google Places for Business

E-postmarknadsföring

Har du upptäckt kraften i e-postmarknadsföring? Med enkla medel kan du fånga intresserade kunder och engagera dina befintliga kunder. E-postmarknadsföringen är överlägsen vanlig direktreklam på många sätt eftersom du kan styra och spåra dina utskick med mycket större precision. Oavsett om du vill skicka DR till potentiella kunder eller om du vill engagera befintliga kunder genom ett nyhetsbrev är detta rätt för dig!

Detta ingår:

Unik design av mall för utskick
Upp till 50.000 utskick/månad
Hjälp med säljande text
Rabatterade priser på adressuppgifter
Upprättande av konto
Analys av utskickens effekt

Mobilanpassning

Var femte besökare på din hemsida tittar på den genom en mobil webbläsare och eftersom den skärmen är mycket mindre än en vanlig datorskärm påverkar detta hur hemsidan ser ut. Vi hjälper dig att se till så hemsidan ser snygg ut även i kundens mobil och anpassar därför hemsidan så den ändrar form efter vilken typ av skärm som används.

Detta ingår:

Mobilanpassning av hemsida
Koppling till ordinarie CMS
Genomgång av mobilsidans funktioner
Telefonsupport

Facebook

Misstänker att du inte missat världens största sociala nätverk? Med Facebook når du ut till över 700 miljoner människor och kan enkelt engagera och attrahera nya kunder.

Detta ingår:

Uppstart av Facebook-konto
Design av presentation
Koppling till facebook på hemsidan
Support
Anpassad logotyp för Facebook
Introduktionsutbildning

Vanliga frågor:

Är det svårt att uppdatera innehållet på min hemsida?
När din hemsida är installerad och klar kommer du att få en grundläggande utbildning i hur det fungerar att uppdatera den och lägga till nytt innehåll. Vi arbetar med ett av världens största och mest lättanvändbara CMS (uppdateringsverktyg) för att göra det så enkelt som möjligt att administrera din hemsida. Om du ändå behöver hjälp med att uppdatera hemsidan kan du slå oss en signal så hjälper vi gärna till.

Vad menar ni med att min hemsida kommer att bli säljande?
Med det menar vi egentligen många olika saker men i första hand handlar det om tre saker:

  • Att hemsida visar upp ditt företag från dess absolut bästa sida
  • Att besökaren enkelt hittar det den behöver veta utan att vända därifrån
  • Att besökarna enkelt kan omvandlas till leads som du kan omvandla till kunder

Jag ser att ni har olika typer av hemsidepaket, kan man byta upp sig till det större längre fram?
Absolut, du kan börja ditt äventyr på webben med den enklare varianten och byta upp dig senare i takt med att dina behov ändras.

Hur fungerar det med era tilläggstjänster?
Vi är av uppfattningen att alla företag har olika behov, därför vill vi kunna erbjuda olika lösningar till varje företag. Där kommer våra tilläggstjänster in. Tillsammans med dig sätter vi ihop ett paket som är anpassat efter dig och ditt företag, med eller utan olika tilläggstjänster. Du kan enkelt lägga till eller ta bort dessa tillägg allt eftersom.

Jag har redan en hemsida som jag vill göra om och förbättra, kan ni göra det?
Självklart! Fyll i intresseanmälan så ser vi till att du får ett bra erbjudande på en ny bättre hemsida.

Kan jag säga upp min hemsida hos er? Vi strävar alltid efter att din hemsida ska överträffa allas förväntan och att du ska vara mer än nöjd. Därför är vi flexibla med våra lösningar och gör vårt yttersta för att möta dina krav. Skulle du mot all förmodan inte vara nöjd med våra tjänster går det att säga upp avtalet enligt de förutsättningar som finns i våra allmänna villkor.