Ny sajt till finbil.se

Vårt systerbolag BigVoice Webbyrå slutförde i dagarna en ny hemsida åt finbil.se.

Finbil AB säljer nästan nya husbilar från flera olika leverantörer och nya husbilar av märket Pilote husbilar. Sedan starten 2008 har de sålt över 1000 husbilar till personer i hela Sverige.

Deras försäljningsställe ligger i Stenungsund/Spekeröd strax norr om Göteborg och på plats där finns alltid ett stort urval av bilar i lager.

Den nya hemsidan togs fram som ersättning för en relativt gammal hemsida byggd på äldre teknik. Den nya hemsidan byggdes med användaren i fokus och är självklart responsiv. Hemsidan är byggd för att vara lättnavigerad för Finbils målgrupp och innehåller annonser för alla deras tillgängliga lagerbilar.


Portfolio: Klimatsmarta butiken i Kullavik

Vinnarskalle reklambyrå fick i uppdrag av Hemköp att skapa ett upplägg och ett manus för en inspirationsfilm. För en reklambyrå som i första hand arbetar med webben var det lite extra roligt att få komma in bakom kulisserna hos en Hemköpsbutik. Vinnarskalle reklambyrå gjorde upplägget med idé och manus, sedan tog Inzpiration över för produktionen av videon. Filmen skulle lyfta fram goda exempel inom Hemköpskedjan och i detta fallet var det det klimatsmarta arbetet hos Hemköp i Kullavik som skulle premieras. Videon visades sedan på Hemköps årliga konferens där alla landets handlare fanns representerade. Vi hoppas att alla gick därifrån med nya goda idéer om hur de kan göra sina butiker mer klimatsmarta.


Samla information om dina kunder!

Den största utmaningen för en reklambyrå är att hitta effektiva sätt att kommunicera med kunden. Det är reklambyråns uppgift att hitta det rätta budskapet för att nå ut till kunden. Att hitta det rätta formatet som kunden enkelt kan ta till sig. Ibland är det också upp till reklambyrån att hitta de bästa medierna att nå ut till kunden i. Därför är det viktigt att veta så mycket som möjligt om de potentiella och de befintliga kunderna. Hur gör man då detta?

Försök att vid varje kontakt med en ny kund samla in information om:

 • Vem kunden är?
 • Vad de har för intressen?
 • Var de bor?
 • Vad de inte tycker om?
 • Vad de tycker om dig?
 • Varför de köper dina produkter/tjänster?
 • Och så vidare…

Den här informationen ska du samla in för att ha en större möjlighet att bli bättre på det du gör. För att lyckas bättre med din marknadsföring. För att öka din försäljning.

Om du vet vem kunden är och vad de har för intressen kan du också ta reda på vilka av dina andra produkter som kunden kan vara intresserad. Du har en möjlighet att utforma dina budskap och din reklam efter detta och sedan rikta det direkt mot den specifika kunden. Om du vet varför  Då fångar du kundens intresse och får den att inse att du bryr dig om just dennes behov. För det gör du väl?

Vill du veta mer om hur man samlar information om kunden och utformar reklam efter detta är du välkommen att höra av dig till oss på Vinnarskalle kommunikation.


Enkel och billig hemsida för mindre företag!

Behöver du en enkel och billig hemsida som samtidigt ser professionell och säljande ut? Vill du kunna uppdatera din hemsida enkelt och smidigt utan att kunna någonting om html-kod?
 

Vinnarskalle reklambyrå har en smidig lösning för alla företag som behöver en hemsida.

Snabb och billig uppstart!

 • Genom att vi använder ett gratis publiceringsverktyg som WordPress hålls kostnaderna nere för dig.
 • Hemsidan installeras och anpassas snabbt och enkelt.
 • Du väljer utseendet på din hemsida bland en mängd olika färdiga mallar, du sparar tid och pengar på att inte behöva en webbdesigner som fakturerar per timme.
 • Vi hjälper dig att sätta upp hemsidan hos ett av marknadens billigaste webbhotell.

Flexibla paketlösningar!

 • Tre olika paketlösningar.
 • Du bestämmer priset själv genom att berätta hur mycket du är beredd på att göra själv.
 • Finns en lösning för alla!

”Nyckelfärdig” hemsida!

 • Alla våra hemsidor levereras färdiganpassade för ditt företag.
 • Du väljer själv om du vill möblera själv eller få hjälp av vår professionella ”inredningsdesigner”.

Alla priser är exklusive moms.


Varför vinnarskalle?

Tre goda skäl till varför du ska välja Vinnarskalle som din reklambyrå:

1. Du är viktigast!

När vi på Vinnarskalle kommunikation sätter våra tänder i ett nytt uppdrag så är målet alltid att få ut maximal avkastning för vår uppdragsgivare. Det är dina mål, dina kunder och ditt företag som bestämmer vad vi ska göra och hur vi ska göra det.

2. Bred och vass kunskap

Vårt nätverk av samarbetspartners gör att du kan få hjälp med alla typer av uppdrag och problem. Ledningen av ditt projekt sköts av Vinnarskalle, sen kopplas rätt experter in för att göra underverk.

3. Kostnadseffektiv

Mindre företag dras inte med stora fasta kostnader och detta återspeglas i priset du betalar. När vi sätter ihop det team som ska utforma din reklam så debiteras du för det arbete som utförs, inte för något annat.


Tjänster

Vinnarskalle kommunikation är en kommunikationsbyrå, reklambyrå och mediabyrå i ett. Vi är experter på webben men hjälper dig även med tryck, print och klassiska kataloger.

Målet är alltid att du ska få fler kunder. Därför utgår vi alltid från ditt företag, din produkt och dina kunder när vi skapar din kommunikation.

Du kan få hjälp med hela processen:

 • Marknadsstrategi
 • Målsättning
 • Kundgruppsanalys
 • Budskapsskapande
 • Genomförande av kampanjer
 • Planering vilka kanaler som dina kunder ska bearbetas i
Du kan få hjälp med hela processen, från ax till limpa. Du kan också få hjälp med enstaka uppgifter. Hör av dig till oss så kan vi prata igenom dina behov över en kopp kaffe.
Hör av dig genom att fylla i kontaktformuläret nedanför så bokar vi in en fika.

 


Adwords-annonsering

Vill du ha fler besökare till din hemsida?

Varje dag görs 20 miljoner sökningar på Google i Sverige. En jättemarknad du har möjlighet att ta del av. När kunden söker efter information om det du säljer kan du visa dina annonser och driva kunden direkt till din webbplats.

 • Relevanta visningar av din annons
 • Betala bara för de som klickar på din annons

Vinnarskalle är experter på Adwords – annonsering på Google – och du behöver inte kunna någonting för att komma igång. Vi sätter tillsammans med dig upp en budget och lägger upp kampanjerna. Vi har tre olika lösningar som du kan välja mellan.

Fyll i kontaktformuläret nedanför och berätta att du vill ha hjälp med annonsering på Google så tar vi kontakt med dig för att diskutera hur du kan få fler besökare till din hemsida.